U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verzekeren is een essentieel onderdeel van elke vrachtbezorging. Een verzekering zorgt ervoor dat u, in geval van een ernstig probleem een deel of de gehele waarde van de goederen die werden vervoerd vergoed zult krijgen.

Zowel tijdens het lokaal vrachtvervoer, heeft de expediteur geen directe controle over de goederen. Ook als de inhoud zich in ons magazijn bevindt is of in dat van een van onze vele internationale verwerkingsagenten worden de goederen slechts voor beperkte tijd gedekt door de magazijnverzekering. Verzeker uw goederen altijd tegen de vervangingswaarde in het land van bestemming.

Onze vrachtverzekeringen en schadepreventieoplossingen beschermen uw goederen tijdens het vervoer. Vrachtverzekering dekt verlies en/of beschadiging tijdens het vervoer van goederen tussen twee punten. De dekking van het transport kan gelden op zee, in de lucht of op land. De voorwaarden kunnen worden afgestemd op de individuele behoeften van de verlader. Dekking kan worden verstrekt voor alle risico's of voor specifiek geselecteerde risico's.